social-phone
social-whatsApp
social-telegram
social-instagram
بسته
تماس با ما :
۰۹۱۲۱۰۱۲۴۸۱
    فیلترها
    تنظیمات
    جستجو

    میکروسوئیچ غلطکی چیست؟

    میکروسوئیچ یک نوع از ابزارهای کلیدزنی در صنعت برق به شمار می رود و کاربردهای بسیار متنوعی در صنعت برق دارند به طوری که ما همه روزه از قطعاتی استفاده می کنیم که میکروسوئیچ در آنها به کار گرفته شده اند. میکروسوئیچ ها در طیف وسیعی از مصارف برق صنعتی در تنظیمات مختلف سوئیچ ، مصالح خانه سازی، عملگرها و ... کاربرد دارند.

    نام دیگر آن "کلید مینیاتوری ضربه ای سریع" است. میکروسوئیچ در حقیقت کلیدی است که با حرکت و یا فشار و ضربه تحریک شده و قطع و وصل جریان مدار الکتریکی را بر عهده دارد. از جمله کاربرد های میکروسوئیچ ها می توان به کنترل ایمنی آسانسورها ، شمارش قطعات عبوری، دستگاه های سکه ای و ماشین های برش ، بالابر ها ، کنترل نوار نقاله در کارخانه ها و … اشاره کرد.


    میکرو سوییچ ها در دو مدل مختلف صنعتی و خانگی طراحی و تولید و به بازار عرضه می شود. از نظر کارکرد تفاوتی بین آنها وجود ندارد ولی میکروسوییچ های صنعتی عمر مفید بیشتری نسبت به میکروسوییچ های خانگی دارند و استاندارد های فنی بیشتری برای ساخت آنها باید رعایت شود. از ویژگی های مشخص میکرو سوئیچ این است که یک حرکت تقریبا کوچک در دکمه محرک، یک حرکت نسبتا بزرگ در اتصال های الکتریکی ایجاد می کند که این امر با سرعت بالا  )بدون در نظر گرفتن سرعت تحریک(  رخ می دهد. میکروسوئیچ ازجمله قطعاتی است که در تابلوهای کنترل به ویژه مدار فرمان کاربرد دارد.


    در واقع میکروسوئیچ گونه‌ای از کلید است که در تابلو های کنترل مخصوصا مدار فرمان مورد استفاده قرار می گیرد.. سوییچی برقی که توسط نیروی فیزیکی بسیار کمی تحریک می شود. یک نوع از ابزارهای کلیدزنی در صنعت برق به حساب می آید و کاربردهای بسیار متنوعی در صنعت برق دارد به طوری که ما همه روزه از قطعاتی استفاده می کنیم که میکروسوئیچ در آنها به کار گرفته شده است. میکروسوئیچ ها در واقع همان میکرو سوئیچ در ابعاد کوچک تر  است که با کوچک ترین فشار عمل می کند. از میکرو سوئیچ برای قطع و یا وصل کردن جریان برق در مدارهای الکتریکی استفاده می شود.


    نخستین میکروسوئیچ توسط فردی به نام پیتر مک‌گل در سال ۱۹۳۲ میلادی در فریپورت، ایلینویز ابداع شد. مک‌گل در آن زمان یکی از کارمندان شرکت باتری‌سازی برگس بود. او در سال ۱۹۳۷ یک شرکت با عنوان میکروسوئیچ بنیان نهاد. از آن زمان تا کنون نام تجاری میکروسوییچ برای اشاره به این نوع از سوئیچ‌ها رایج شده‌است و شرکت‌های زیاد دیگری هم به تولید آن می‌پردازند

    آشنایی با میکروسوئیچ

    میکروسوئیچیکی از اجزای بسیار مهم در صنعت است که در انتقال اطلاعات و کنترل سیستم ها استفاده می شود. این دستگاه ها از تکنولوژی سوئیچینگ الکترونیکی استفاده می کنند تا امکان کنترل جریان برق را فراهم کنند. میکروسوئیچ ها در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، الکترونیک، تلفن همراه و سیستم های انرژی استفاده می شوند.

    یکی از کاربردهای مهم میکروسوئیچ ها در صنعت خودروسازی است. این دستگاه ها در سیستم های رانندگی و نورپردازی خودرو ها استفاده می شوند. برای مثال، میکروسوئیچ ها در سیستم های ترمز خودرو مورد استفاده قرار می گیرند تا امکان کنترل فشار ترمز را فراهم کنند. همچنین، در سیستم های نورپردازی خودرو ها نیز میکروسوئیچ ها به منظور کنترل روشنایی لامپ ها استفاده می شوند.

    در صنعت الکترونیک نیز میکروسوئیچ ها استفاده وسیعی دارند. این دستگاه ها در مدارهای الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرند تا امکان کنترل جریان برق و ارتباط بین اجزا را فراهم کنند. به عنوان مثال، میکروسوئیچ ها در سیستم های صوتی، تلفن همراه و دستگاه های الکترونیکی خانگی استفاده می شوند.

    سیستم های انرژی نیز از میکروسوئیچ ها بهره می برند. این دستگاه ها در سیستم های برقی مورد استفاده قرار می گیرند تا امکان کنترل جریان برق را فراهم کنند. به عنوان مثال، میکروسوئیچ ها در سیستم های توزیع برق و سیستم های نیروگاه ها استفاده می شوند.


    ساختار داخلی و نحوه عملکرد میکروسوئیچ


    ساختار داخلی میکروسوئیچ ها دقیقاً مثل یک پوش باتن دوبل است و معمولاً یک کنتاک NO (در حالت عادی باز) و یک کنتاکت NC (در حالت عادی بسته) دارند. میکروسوئیچ ها تماسی هستند اما قطعات مشابه، مانند سنسورهای مجاورتی القایی یا خازنی یا سنسورهای فوتو الکتریک بدون نیاز به تماس با جسم می توانند عملکردی مشابه میکروسوئیچ ها داشته باشند.البته میکروسوئیچ ها نسبت به سنسورهای مجاورتی قادر به تحمل جریان های بالاتر و فعالیت های مکانیکی سنگین تر هستند.


    به طور کلی میکروسوئیچ متشکل از چهار جزء اصلی زیر است:


    1- اهرمی که هدف با آن برخورد می کند. هر میکروسوئیچ یک شاسی دارد که
    با برخورد جسم یا به عبارتی هدف با این شاسی، کنتاکت ها تغییر وضعیت خواهند داد.
    2- عملگر بخشی است که به اهرم متصل است و حرکت خطی، عمودی و یا دورانی اهرم را به تغییر وضعیت در کنتاکت ها تبدیل می کند.
    3- بدنه سوئیچ که شامل کنتاکت هاست و حالت آن توسط عملگر کنترل می شود.
    4- پایانه های الکتریکی که به کنتاکت های سوئیچ متصل شده و سیم ها را از طریق پیچ های پایانه به سوئیچ متصل می کنند.


    انتخاب یک میکروسوئیچ مناسب، مستلزم توجه به مشخصات مکانیکی و پارامترهای عملکردی ماشین های مختلف و عواملی مانند اندازه، نیروی عملیاتی، روش نصب، دقت و سرعت مورد نیاز است. علاوه بر این، درجه بندی الکتریکی یک میکروسوئیچ باید با سیستمی که قرار است کنترل کند مطابقت داشته باشد تا از خرابی ابزار جلوگیری شود.


    میکروسوئیچ ها معمولاً بخشی از مدار فرمان هستند و با یک ضربه کوچک می توانند کنتاکتور مربوط به ادوات بزرگ تر را فعال یا غیرفعال کنند. البته بعضی میکروسوئیچ ها قادر به کنترل مستقیم لامپ یا الکتروموتورهای کوچک نیز هستند.


    کاربردهای میکرو سوئیچ


    میکروسوئیچ ها در موارد زیر به عنوان حسگر کاربرد دارند:


    •    کنترل ایمنی آسانسورها
    •    شمارش قطعات عبوری
    •    دستگاه های سکه ای
    •    بالابرها
    •    تشخیص انسداد در خط تولید
    •    کنترل نوار نقاله در کارخانه ها
    •    ماشین های برش


    معمولاً وقتی یک ماشین یا به عبارتی بخش متحرک ماشین، با اهرم عملیاتی فعال کننده سوئیچ برخورد می کند؛ میکروسوئیچ شروع به کار کرده و مدار الکتریکی کنترل کننده ماشین را فعال می کند.میکروسوئیچ ها می توانند به عنوان دستگاه های پایلوت برای مدارهای کنترل استارت مغناطیسی استفاده شوند و به آن ها امکان می دهد شروع، توقف، کاهش سرعت یا افزایش شتاب موتور را کنترل کنند.


    مزایا و معایب میکرو سوئیچ ها


    میکروسوئیچ ها دارای چندین مزیت برای طراحی هستند که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:


    1.    از نظر طراحی مدار معمولاً ساده و سر راست هستند.
    2.    تقریباً در هر محیط صنعتی به خوبی کار می کنند.
    3.    دقت و تکرارپذیری بالایی دارند.
    4.    این قطعات مصرف برق کمی دارند و به اصطلاح کم مصرف هستند.
    5.    قابلیت سوئیچینگ بارهای القایی زیاد (High-Inductance Load) را دارند.
    6.    می توان از آن ها برای سوئیچینگ چندین بار استفاده کرد.
    7.    نصب آن ها ساده است.
    8.    مقاومت فیزیکی خوبی دارند و بنابراین در مکان های پرخطر قابل اعتماد هستند.
    9.    معمولاً کنتاکت های الکتریکی قدرتمندی دارند، بدین معنی که
    می توان از آن ها برای تغییر مستقیم جریان بالاتر بدون نیاز به استفاده از رله کنترل ثانویه استفاده کرد.
    10.    افت ولتاژ کمی دارند و در برابر نویز الکتریکی نیز مقاوم هستند.
    میکروسوئیچ ها معایبی نیز دارند؛ بنابراین ممکن است برای هر کاربردی مناسب نباشند و
    محدودیت هایی ایجاد کنند.


    سه مورد از معایب این قطعه پرکاربرد عبارت اند از:


    1.    از آن جاکه میکروسوئیچ ها به عملکرد مکانیکی متکی هستند، معمولاً در تجهیزاتی که با سرعت نسبتاً کم کار می کنند، استفاده می شوند.
    2.    این قطعات حسگرهای تماسی هستند، به این معنی که برای فعال شدن نیاز به تماس فیزیکی با هدف دارند.
    3.    ماهیت طراحی مکانیکی آن ها بدین صورت است که دستگاه ها به مرور زمان دچار سایش یا فرسودگی مکانیکی می شوند و در نهایت نیاز به تعویض خواهند داشت.


    انواع میکروسوئیچ


    بدیهی است، انتخاب میکروسوئیچ از نظر نوع عملکرد متناسب با کاربرد موردنظر خواهد بود.عملکرد سوئیچ ها بر اساس بخشی که با هدف برخورد می کند، به دو دسته کلی زیر تقسیم می شود:


    1- اهرمی
    2- پیستونی


    میکرو سوئیچ اهرمی


    میکروسوئیچ های اهرمی به صورت شعاعی فعال می شوند، یعنی حول یک محور می چرخند. بنابراین با حرکت این اهرم به چپ و راست یا بالا و پایین سوئیچ عمل می کند. اهرم در این میکروسوئیچ ها می تواند متفاوت باشد.


    میکرو سوئیچ پیستونی


    در این نوع میکروسوئیچ با فشردن یا کشیدن پیستون متصل به عملگر، سوئیچ عمل خواهد کرد. متناسب با نوع کاربرد می تواند شامل یک غلتک یا فنر نیز باشد.


    میکروسوئیچ صنعتی


    میکروسوئیچ صنعتی از نظر کارکرد، مشابه سایر میکرو سوئیچ ها عمل می کند. فقط ممکن است برخی قطعات این دستگاه برای استفاده های صنعتی دارای طول عمر بیشتری به نسبت سایر مدل های خود باشند.
    انواع مختلفی از میکروسوئیچ صنعتی وجود دارد مثل: فشاری، غلطکی، سوزنی.از میکرو سوئیچ صنعتی در کارخانه ها و صنایع مختلفی برای کنترل حد، نمایش وضعیت، شمارش قطعات و … استفاده می کنند. میکروسوئیچ های صنعتی مانند سایر قطعات مزایا و معایبی دارند که عبارتند از:


    1.    استفاده و عملکرد راحت و آسان برای همه  
    2.    پوشش بادوام و مقاوم در محیط های صنعتی مختلف
    3.    عمر با دوام و طولانی
    4.    استفاده برای جریان های بالا و مقاومت خوب به نسبت سایر سنسورها
    5.    مقاومت خوب در مقابل نویزها و اعوجاج الکتریکی و تداخل رادیویی
    6.    نداشتن جریان نشتی و کارکرد آسان تیغه های NO و NC


    از معایب میکروسوئیچ صنعتی هم می توان به مواردی مثل:


    1.    عمر کمتر کنتاکتورها به نسبت سنسورهای غیر تماسی
    2.    اصطکاک و فرسودگی قطعات متحرک
    3.    قابلیت استفاده از این قطعات در تمام محیط های صنعتی وجود ندارد.

    نحوه کار میکروسوئیچ غلطکی


    یک میکرو سوئیچ (micro switch) که گاهی اوقات "کلید مینیاتور سریع (فنری)" نامیده میشود، یک نوع کلید با اتصال آنی و لحظه ای است که بطور گسترده در ابزار خودرو، صنعت و پزشکی بعنوان سنسور استفاده می شود.این سوئیچ به دلیل نام کمپانی Micro ، اولین شرکت سازنده ی این نوع کلید بصورت تجاری ؛ "میکرو" نام گرفت. محرک این سوئیچ ها اغلب دارای یک چرخ محوری در بالای یک دکمه ی فشاری است. این سوئیچ بطور گسترده ای در برنامه های سیستم کنترل از قبیل اتصالات سوئیچ های ایمنی در آسانسورها، دستگاه های فروش و غیره استفاده می شود.


    میکرو سوئیچ دارای ساختار مستطیلی لبه دار است و دارای سه نوار اتصال است که توصیف کننده ی  حالت عادی (زمین)، باز و بسته است. دو حفره ی مخالف بشکل مورب به منظور نصب راحت سوئیچ روی سطح، حفاری می شوند. بطور مشابه، حفره ها در پایانه های نوار اتصال خروجی این امکان را فراهم می آورد تا سیم ها به راحتی لحیم شوند. جعبه پلاستیکی می تواند از محصولات پلاستیکی فنول یا پلی استر ساخته شود.


    مولفه محرک میکروسوئیچ غلطکی


    اجزای کلید محرک ، ترکیبی از یک چرخ محوری و یک دکمه فشار هستند. حرکت محرک: در این کلید  وضعیت rest  حالت اتصال معمولی کلید (NC ) هست  در حالی که حالت فعال بدین معنی است که محرک فشار داده شود و کلید باز (NO)شود.

    حالت خاموش و روشن میکروسوئیچ غلطکی


    حالت NC یا حالت اتصال معمولی ، یک سوئیچ است. زمانی که این حالت زده نشود، تمام قسمتهای دیگر در وضعیت rest پیش فرض خود قرار دارند.

    ساختار داخلی میکروسوئیچ غلطکی


    اجتماع ساختار داخلی: در دهانه ی پوشش پلاستیکی سوئیچ، قسمت های مختلف ساختار داخلی سوئیچ قرار دارد . حرکت اجزاء مختلف زمانی نشان داده می شود که به محرک فشار اعمال شود.


    ۱ . اتصال ثابت برای  دو موقعیت NC  وNO.
    2. یک اتصال متحرک


    مونتاژ اتصال متحرک میکروسوئیچ غلطکی


    نوار فلزی کششی : بخش خارجی ساختار اتصال متحرک، یک نوار فلزی است که بشکل U معکوس شده است، که از سمت خودش کشیده شده است. این نوار کششی کوچک، نیروی محرک را به اتصال متحرک  انتقال می دهد، و سپس آن را به حالت rest  باز می گرداند و پس از آن اعمال نیرو، از محرک برداشته می شود. این کار را مانند یک فنر انجام می دهد، این نوار فلزی  است که ضربه ی آنی و سریع  میکرو سوئیچ را ایجاد میکند. زمانی که  محرک در حالت زده شده است، درحالیکه  نیرویی روی اتصال متحرک وجود ندارد که بتواند آن را خاموش کند و محرک را به حالت rest خود برگرداند.

    قطعات متصل شده به نوار اتصال زمین شامل:


    نقطه ی اتصال common زمین.
    یک نوار خمیده قرار داده شده در زیراجزای محورها
    اتصال متحرک به شکل تخته شیرجه .
    نوار اتصال متداول میکروسوئیچ غلطکی


    نواراتصال متداول میکروسوئیچ :نوار اتصال به زمین پله ای شکل بوده و بقیه قسمت های مونتاژ، اتصال متحرک را نگه می دارد. قسمت بالایی اتصال، بین مولدها درپایه پلاستیکی ثابت می شود. بعضی ازبخش های پایینی بعنوان یک نوار اتصال ظاهر می شود.


    نوار منحنی میکروسوئیچ : زمانی که نوار منحنی که زیر اجزای محرک قرار داده شده است یک انتهای این نوار، در بخش برش نوار اتصال زمین قرار می گیرد و انتهای دیگر آن در بخش برش نوار اتصال متحرک قرار می گیرد. وظیفه این نوار انتقال نیرویی است که توسط محرک به سمت اتصال متحرک، حرکت می کند. پس از این انتقال ، اتصال برقرار شده و کلید در حالت NO قرار میگیرد.به محض اینکه نیروی محرک آزاد می شود، اتصال متحرک به علت وجود نیروی کششی نوار کشش در حالت rest   قرار میگیرد .

    اتصال متحرک میکروسوئیچ : زمانی که اتصال متحرک از هر دو طرف، بر روی هر کدام اعمال می شود. برای ارتباط با هر دو اتصال خروجی و تسهیل آن، بر روی هر دو سمت بصورت برآمده هستند.


    فرق میکروسوئیچ با کلیدهای قطع و وصل عادی این است که شاسی میکروسوئیچ به صورت فنری می‏باشد، یعنی تا زمانی که روی آن فشار اعمال می‏شود، جریان برق را قطع یا وصل نگه می‏دارد و در لحظه رها شدن شاسی، وضعیت به حالت اولیه خود برخواهد گشت.


    میکروسوئیچ ‏ها معمولاً دارای سه عدد پایه می‏باشند.یکی از پایه ‏های میکروسوئیچ معمولاً با COM مشخص می‏شود که پایه ورودی آن می‏باشد. یکی از پایه‏ های آن با علامت( NC  ) normally close   و پایه دیگر با علامت( NO ) normally open مشخص می‏گردد.


    در حالت عادی و پیش از فشردن شاسی میکروسوئیچ، پایه COM به پایه NC متصل، و از پایه NO جدا می‏شود.با فشردن شاسی میکروسوئیچ، پایه COM از پایه NC جدا شده و به پایه NO متصل می‏گردد.
    میکروسوئیچ‏ها در رباتیک و همچنین ساخت پروژه‏های دانش‏ آموزی، وسیله بسیار پرکاربردی می‏باشند.


    برخی از کاربردهای میکروسوئیچ شامل روبات‏ های ‏داخل‏ ماز، تشخیص مانع، تشخیص رسیدن بازوی دستگاه به انتهای دامنه حرکتی، شیشه بالابر خودروها، دزدگیر خودروها و... می‏باشد.میکروسوئیچ ها با توجه به ولتاژ و جریانی که می‏توانند از خود عبور دهند، تقسیم‏ بندی می‏شوند و در انواع و شکل‏ های گوناگونی به فروش می‏رسند.


    میکرو سوییچ که گاهی لیمیت سوئیچ نیز نامیده می شوند، کلیدی است که برای قطع و وصل یک حرکت خطی یا دورانی و یا تعویض جهت دوران یک متحرک، به کار می رود.این کلید اهرمی که وقتی دسته متحرک به آن برخورد می کند کنتاکتی را قطع می نماید. کنتاکت مذبور خود عامل فرمانی است برای ماشینی که هدف کنترل آن است. چنانچه از اسم این کلید برمی آید کلید یاد شده برای محدود کردن حرکت متحرک ها به کار می رود.


    انواع مختلف میکرو سوئیچ غلطکی


    میکرو سوئیچ وسیله‌ای الکترو‌مکانیکی است که برای کنترل حد، حالت، نمایش وضعیت، شمارش قطعه و سایر موارد بکار می‌رود. این نوع کلید‌ها در انواع و اشکال مختلف ساخته می‌شوند که از آن جمله می‌توان به انواع فشاری، غلطکی و سوزنی اشاره کرد که هر کدام از گونه‌های نام‌ برده ‌شده نیز خود به اشکال مختلف ساخته و مورد‌ استفاده قرار می‌گیرند.


    کاربرد میکرو سوئیچ غلطکی


    کاربرد و ساختمان خارجى میکرو سوئیچها متفاوت است و بستگى مستقیم به چگونگى سیستم مکانیکى دستگاه دارد. از کلید‌های حد به‌ طور معمول برای کنترل حرکت ماشین‌آلات استفاده می‌شود. برای مثال می‌توان به ماشین‌های برش، نوار‌های نقاله، ماشین‌های تراش خودکار، جرثقیل‌ها و بالابر‌ها اشاره کرد. به‌طور کلی در اکثر ماشین‌هایی که کنترل حرکت ابعادی در آنها مورد‌نیاز است می‌توان از کلید حد استفاده کرد.

    ویژگی های میکروسوئیچ ضد آب

    میکرو سوئیچ ضد آب ، سوئیچی است که توانایی محافظت خاصی از ذرات بزرگ مانند گرد و غبار و مایعات را دارد. با افزایش عمر مفید ، مواد ضد آب اکسید شده و غشای ضد آب ضعیف می شود. بنابراین ، هنگام انتخاب مواد نوع جنس میکروسوئیچ ضد آب یا واترپروف اهمیت زیادی دارد؛ بهترین انتخاب جنس سیلیکونی ضد خوردگی است. به این ترتیب ، فارغ از اینکه در دمای بالا ، محیط خشک یا مرطوب و سرد باشد ، میکروسوئیچ واترپروف می تواند عملکرد خوبی را داشته باشد.

    مزایای میکروسوئیچ ضد آب

    هزینه ساخت میکرو سوئیچ های ضد آب نسبتاً کم است ، که این امر در بازار برای یک قطعه الکترونیکی که کاربردهای گسترده ای دارد ، مزیت قابل توجهی میباشد. میکرو سوئیچ ضد آب بسیار کوچک و سبک است.
    میکروسوییچ واترپروف همچنین دارای خواص رسانایی خوبی است ، مدار آن را معمولا با خمیر کربن ، خمیر نقره یا ورق مس و غیره پوشانده میشود. لایه رسانا آن را می توان بدون هیچ مشکلی تا کرد ، و سوئیچ غشایی منحصر به فرد نیز می تواند ولتاژهای بالاتر را بدون آسیب تحمل کند .

    در واقع اصل کار میکرو سوئیچ ضد آب در واقع همانند میکرو سوئیچ معمولی است. تفاوت در این است که میکرو سوئیچ ضد آب از طریق یک طراحی خاص ضد آب و گرد و غبار (مانند اضافه کردن حلقه آب بندی) به یک سطح خاص محافظت می کند. به دلیل خاصیت ضد آب بودن آن ، اغلب در محیط های خشن استفاده می شود. سری سوئیچ های میکرو ضد آب به طور گسترده ای در زمینه های زیر مورد استفاده قرار می گیرد: لوازم خانگی ، تجهیزات الکترونیکی ، تجهیزات اتوماسیون ، الکترونیک اتومبیل ، ماشین آلات کشاورزی ، تجهیزات اداری و غیره.


    ویژگی های اصلی


    - اثبات آب و اثبات گرد و غبار
    ساختار محکم ، شکاف تماس کوچک ، اقدام سریع ، حساسیت بالا
    طول عمر ، دقت بالا و قابلیت اطمینان
    کاربرد گسترده ای در خودکار ، تجهیزات کشاورزی ، برنامه های کاربردی ، تجهیزات اداری و غیره

    میکروسوئیچ صنعتی

    میکروسوئیچ صنعتی از نظر کارکرد، مشابه سایر میکرو سوئیچ ها عمل می کند. منتها ممکن است برخی قطعات این دستگاه برای استفاده های صنعتی دارای طول عمر بیشتری به نسبت سایر مدل های خود باشند.
    انواع مختلفی از میکروسوئیچ صنعتی وجود دارد مثل: فشاری، غلطکی، سوزنی.از میکرو سوئیچ صنعتی در کارخانه ها و صنایع مختلفی برای کنترل حد، نمایش وضعیت، شمارش قطعات و … استفاده می کنند. میکروسوئیچ های صنعتی مانند

    سایر قطعات مزایا و معایبی دارند که عبارتند از:


    1.    استفاده و عملکرد راحت و آسان برای همه  
    2.    پوشش بادوام و مقاوم در محیط های صنعتی مختلف
    3.    عمر با دوام و طولانی
    4.    استفاده برای جریان های بالا و مقاومت خوب به نسبت سایر سنسورها
    5.    مقاومت خوب در مقابل نویزها و اعوجاج الکتریکی و تداخل رادیویی
    6.    نداشتن جریان نشتی و کارکرد آسان تیغه های NO و NC
    از معایب میکروسوئیچ صنعتی هم می توان به مواردی مثل:
    1.    عمر کمتر کنتاکتورها به نسبت سنسورهای غیر تماسی
    2.    اصطکاک و فرسودگی قطعات متحرک
    3.    قابلیت استفاده از این قطعات در تمام محیط های صنعتی وجود ندارد.

    نظرات
    15/05/1400 01:11 ب.ظ
    نحوه کار میکروسوئیچ غلطکی به چه صورت است؟
    15/05/1400 01:11 ب.ظ
    میکروسوئیچ غلطکی چه ساختاری دارد؟
    15/05/1400 01:11 ب.ظ
    میکروسوئیچ غلطکی چه ساختاری دارد؟
    15/05/1400 01:33 ب.ظ
    پاسخ به سوال:
    نحوه کار میکروسوئیچ غلطکی به چه صورت است؟
    جواب :
    یک میکرو سوئیچ (micro switch) که گاهی اوقات "کلید مینیاتور سریع (فنری)" نامیده میشود، یک نوع کلید با اتصال آنی و لحظه ای است که بطور گسترده در ابزار خودرو، صنعت و پزشکی بعنوان سنسور استفاده می شود.
    این سوئیچ به دلیل نام کمپانی Micro ، اولین شرکت سازنده ی این نوع کلید بصورت تجاری ؛ "میکرو" نام گرفت. محرک این سوئیچ ها اغلب دارای یک چرخ محوری در بالای یک دکمه ی فشاری است. این سوئیچ بطور گسترده ای در برنامه های سیستم کنترل از قبیل اتصالات سوئیچ های ایمنی در آسانسورها، دستگاه های فروش و غیره استفاده می شود.
    میکرو سوئیچ دارای ساختار مستطیلی لبه دار است و دارای سه نوار اتصال است که توصیف کننده ی  حالت عادی (زمین)، باز و بسته است. دو حفره ی مخالف بشکل مورب به منظور نصب راحت سوئیچ روی سطح، حفاری می شوند. بطور مشابه، حفره ها در پایانه های نوار اتصال خروجی این امکان را فراهم می آورد تا سیم ها به راحتی لحیم شوند. جعبه پلاستیکی می تواند از محصولات پلاستیکی فنول یا پلی استر ساخته شود.
    15/05/1400 01:33 ب.ظ
    پاسخ به سوال:
    میکروسوئیچ غلطکی چه ساختاری دارد؟
    جواب:
    ساختار داخلی این میکروسوئیچ این گونه است که در دهانه‌ی پوشش پلاستیکی سوئیچ، قسمت‌های مختلف ساختار داخلی سوئیچ دیده می‌شود.
    حرکت اجزاء مختلف زمانی انجام می‌شود که به محرک فشار اعمال شود. اتصال ثابت برای  No , NC، یک اتصال متحرک. بخش خارجی ساختار اتصال متحرک، یک نوار فلزی می‌باشد که بشکل U معکوس شده است، که از سمت خودش کشیده شده، این نوار کششی کوچک، نیروی محرک را به اتصال متحرک  انتقال می دهد، و سپس آن را به حالت rest  باز میگرداند و پس از آن اعمال نیرو، از محرک برداشته می شود.
    این کار را مانند یک فنر انجام می‌دهد، این نوار فلزی است که ضربه ی آنی و سریع  میکروسوئیچ را ایجاد می‌کند. کاربرد و ساختمان خارجی لیمیت سویچ ها متفاوت است و بستگی مستقیم به چگونگی سیستم مکانیکی دستگاه دارد. از کلید‌های حد به‌ طور معمول برای کنترل حرکت ماشین‌آلات استفاده می‌شود.
    انصراف از نظر